mått otroligt bra

Knepigt det här med gravilitet! Igår mådde ja som en potta skit... jag spydde stort sett hela dagen, Och idag har ja bara velat äta å äta hela tiden, vart lite små trött men annars har jag mått väldigt bra. :)
 
Minns inte hur jag mådde med lillskruttan eftersom ja inte riktigt visste vilken vecka jag vart i fram till ultraljudet. Men nu är ja nästan sten säkrt! 98% kankse hehe.
 
Så här ser den lille ut i magen just nu 6+2
 
 

Liten matvägrar!

Hej alla mammor och pappor där ute!
 
Har ni några tips på hur man gör när ett barn matvägrar !
Hon är 6 månader och 2 veckor, Det hon äter är Gröt på frukost sen ersättning nan 2 sen får ho pure en burk å det ända hon äter i pure form är grönsaks pure, men bara vissa, och även fruktpure, har testat göra egna men hon vägrar dem med, hon vägrar även välling! Har fått blanda i lite välling i ersättningen. !! Blir lite smått tokig när hon inte äter!
 
Någon som vart med om detta ? Snäll HJÄLP ;D
 
 

så trött

Heej!
 
Vilken helg, jag har vart så trött så mitt huvud har inte hängt med.. Idag mår jag jätteilla å är så yr! Tur jag har en lung å mysig tjej. Sambon slutar jobbar dag denna veckan så de är skönt, då han kommer hem ganska tidigt! då kan jag passa på att vila mig när han kommer hem !
Gick in i v 7 igår  så är nu idag i v 6+1 :) Tror de kommer gå mycket fortare denna gravilitet då man har fullt upp med lillan! Ska bli väldigt spännade på vad det blir denna gången och om den är lik storasyster något!

Mammalivet

Mamma på 23 år till en dotter född december 2012 och väntar sitt andra barn redan nu.

RSS 2.0